Financieel voordeel van het begin tot het eind

Heerlijk wonen

Een huis kopen, of je dat nu alleen doet of samen, is een belangrijke beslissing. Lekker wonen heeft grote invloed op jouw levensgeluk. Geen zorgen over je hypotheeklasten is hierbij van groot belang. Je zit er immers lang aan vast!

Als financieel planner kan ik samen met jou de haalbaarheid en betaalbaarheid van jouw woonwensen in kaart brengen. Ik kan je adviseren over welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, waarbij je een helder beeld krijgt van het financiële plaatje van het begin tot het einde van je hypotheek.

Ik heb ruime ervaring in hypotheekadvies voor mensen in lastige situaties waarbij het verkrijgen van een hypotheek niet direct vanzelfsprekend is. Ik zie het als een extra uitdaging om juist in die gevallen de mogelijkheden te vinden die er wèl zijn.

Ook advies voor bestaande hypotheken!

In deze tijd, met telkens nieuwe wetgeving, loont het vaak om je huidige hypotheek tegen het licht te houden. Het is mijn kracht om gunstige fiscale voorwaarden van je huidige hypotheek zoveel mogelijk te behouden, waardoor het financiële voordeel substantieel kan zijn. Ik leg jouw kansen en mogelijkheden bloot en geef aan waar je ze kunt verzilveren.

Regel het

Neem gerust telefonisch contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook een bericht sturen via het formulier of direct mailen naar Tim@KuiperFP.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Kuiper Financiele Planning
Van Limburg Stirumstraat 7
2361 VM WARMOND
06-24242151
Tim@KuiperFP.nl

KvK 63602075