Neem alleen goed gefundeerde beslissingen

Ondernemen

Zelf ondernemen biedt enorm veel mogelijkheden om je dromen te verwezenlijken door te doen wat je ècht leuk vindt. En soms houd je door ondernemen ook meer tijd over voor de belangrijke dingen in je privéleven.

Ondernemen betekent echter ook een grote financiële verantwoordelijkheid met mogelijk flinke risico's. Een goed financieel advies is dus nooit weg, of je nu aan het begin staat van je onderneming, al een tijdje onderneemt of als je onderneming niet geslaagd is en faillissement aangevraagd moet worden.

Ik kan je helpen met het in kaart brengen van alle financiële aspecten van je onderneming, waarbij we samen kijken welke risico's er zijn en welke mogelijkheden je hebt om nog meer uit je onderneming te halen. Jouw persoonlijke omstandigheden en wensen zijn hierbij altijd het uitgangspunt.

Regel het!

Neem gerust telefonisch contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook een bericht sturen via het formulier of direct mailen naar Tim@KuiperFP.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Kuiper Financiele Planning
Van Limburg Stirumstraat 7
2361 VM WARMOND
06-24242151
Tim@KuiperFP.nl

KvK 63602075